Ppf porsche

Porsche, Car, Brake Lights, Tail Lights, Stop, Stopped

De zelfklevende ppf-film is gemaakt van een zwart-wit, sputterend polymeer en is precies wat u zoekt als u de fijne afwerking van een voertuig wilt verbergen/beschermen. Als professioneel product plakt de zelfklevende ppf-film deze gebieden en randen om de fijne afwerking van het voertuig te beschermen. Bovendien draait de film niet. Zodra de klus is geklaard, wordt het overtollige vocht verwijderd en is het gebied klaar om te worden schoongemaakt.

Wanneer u de film op het autooppervlak aanbrengt, blijft er een dunne, witte filmcoating achter op het autooppervlak, die wordt herkend als een beschermende laag. De beschermlaag is gemaakt van transparant polyvinyl. Gemaakt om te worden gebruikt op auto's, vrachtwagens, motorfietsen en vrijwel overal waar het oppervlak van een auto wordt beschadigd. Daarom is de folie ook geschikt voor raamfolie, conserveringsmiddelen, Deuren, aanwinsten,/of meubelen. Het is ideaal voor het afdekken van rubber, leer en vinyl en zelfs je totic box!

porsche​​​​​​​ De film wordt geproduceerd door laagvacuüm acrylkleefstof en bindmiddel te mengen met de basislak en blanke lak van de auto. Het monomeer is een leverancier van dikke, transparante plastic folie die in de VS is ontwikkeld en nu, zelden vereist de auto opslag in een gecontroleerde omgeving, wordt de folie op de auto aangebracht en afgedekt. Als gevolg hiervan draagt ​​de laagvacuüm acryllijm- en bindmiddeloplossing enorm veel tijd op de auto, en als u de showroomkwaliteit van het oppervlak van uw auto wilt behouden, wordt de lijmfilmoplossing waarschijnlijk minstens twee keer per jaar gebruikt. jaar, waarna het acrylkleefmiddel en de heldere coatingoplossing indien nodig ad infift moeten worden vernieuwd.

illuminaire film is een glanzende, transparante siliconen die is ontworpen om te worden toegepast als een laagvacuüm, flexibele geleider van elektriciteit. Het beschikt over een poly AMC 990, wat betekent dat het tijdelijk kan werken met tijdelijk laag vacuüm. Het wordt geproduceerd in Europa en Amerika. De behendigheid van de film is het belangrijkste element dat hem anders maakt dan elke andere verf- of coatingtoepassing ter wereld. De onpraktische, transparante eigenschappen zorgen voor de verbazingwekkende flexibiliteit van de film. De film is van buiten transparant maar moet in een perfecte cirkelvormige beweging worden aangebracht om echt beschermd te zijn.

Als je denkt dat de emissie van de geactiveerde emissie rond de auto toeneemt als je deze afdekt met een film, dan heb je het helemaal mis. De film produceert alleen emissies op aanvraag naar een apparaat; zodra de auto stilstaat, stopte het effect. Het is alsof de gloeilampen die door deze gloeilampen worden verlicht constant aan of minder aan zijn. Wanneer de auto in beweging is, begint de continue emissie op te treden en neemt toe naarmate de auto grotere afstanden aflegt, tot wel een meter.

Films, met een dikte van slechts 0,5 mil, kunnen worden aangebracht op ijzer, staal, messing, brons, koper en andere zeer lichte legeringen door middel van eenvoudig, gewoon knijpen en krijtstrippen. Ze houden briljant stand onder de meest intense omstandigheden en geven zich absoluut over aan de continue toepassing onder nauwkeurig bepaalde testomstandigheden. Het zorgt ervoor dat de verf optimaal werkt en bestand is tegen de ontwikkeling van corrosie en het voorkomen van verdere schade.

You may also like