De X en Y van uw auto

Hier laat ik je de X- en Y-klassen zien. Dit is een van de baanbrekende bedrijven in de detaillering van nieuwe auto's, en waarschijnlijk de beste.

Stel je voor, je hebt een gloednieuwe sportwagen en je wilt een fles lekkere Italiaanse rode wijn, en daarbij heb je een hele mooie lederen dure lederen stoelen gekocht. Hoe style je deze leersoorten nu? Wel, wij hebben de oplossing, wij brengen u de oplossing! Het interieur van uw complete leatherino, allemaal ontworpen en klaar om te installeren. Al onze producten zijn in de eerste plaats ontworpen om het uiterlijk en de sfeer van uw auto te verbeteren, niet alleen nu, maar ook in de nabije toekomst.

Het eerste wat we doen wanneer we uw auto ontvangen en we ontmoeten u om uw auto voor de eerste keer te bespreken, is kijken naar de X- en Y-klassen. X is voor exterieur detaillering en Y is voor interieur detaillering. Deze klassen categoriseren en wijzen detailleringsniveaus toe aan uw afwerkingen, zodat we verschillende afwerkingen kunnen bereiken en onderscheiden, allemaal met dezelfde hoge kwaliteit. Deze afwerkingsklassen zijn in de eerste plaats ontworpen om u een hoogwaardige afwerking te geven op al uw buitenafwerkingen.

Ons Vinyl Tinting System is bijvoorbeeld alleen voor de buitenkant van uw auto, of om een ‚Äč‚Äčoude afwerking van uw externe autoruiten te vervangen. Dit wordt beschouwd als een X-klasse product. Dit zijn de beste en meest gedetailleerde details aan de buitenkant van uw auto, niet dat u de buitenkant van uw auto nodig heeft of wilt vervangen, maar als u van plan bent uw auto door te verkopen of in te ruilen, is dit de beste en meest gedetailleerde buitenkant. afwerking om uw auto er op zijn best uit te laten zien. Onze producten zijn in de eerste plaats ontworpen om door te verkopen als een professionele afwerking van alle afwerkingen.

Als u uw auto wilt personaliseren met exterieurproducten, zorg er dan voor dat u deze niet tot het laatste moment verlaat. De beste deals die we kunnen bieden, zijn over het algemeen alleen de levensduur van de carrosserie of de voorruit, een paar jaar licht buitengebruik en een volle tank brandstof. De wederverkoopwaarde is ook sterk afhankelijk van de oorspronkelijke staat van uw voertuig.

Exterieurproducten voor uw voertuig kunnen een nieuwe gestripte, glanzende, conserverende afwerking of gewoon een touch-up of kiss-polish afwerking omvatten om de levensduur van de lak te verkorten, de inruilwaarde te beschermen of een klassiek pareleffect te creëren. Deze exterieurproducten zijn in de eerste plaats ontworpen om door te verkopen of aan te passen terwijl u bezig bent en zijn niet bedoeld voor alle dagelijkse rijomstandigheden, maar worden eerder aanbevolen voor speciale omstandigheden.

Het restaureren van het exterieur van uw auto is een belangrijk aandachtspunt. Wanneer u voor uw voertuig zorgt, bieden alleen hoogwaardige exterieurproducten de extra bescherming die uw voertuig zo hard nodig heeft. Alleen lakbescherming, onderdeel voor onderdeel, biedt de langdurige bescherming die uw voertuig nodig heeft, en alleen lakbescherming zal de lak van uw auto aan de buitenkant behouden. Ook is lakbescherming relatief goedkoop in vergelijking met doorverkoop of vervangende verf.

You may also like